Even voorstellen

 

Mijn naam is Eddy Prins en ik ben vanaf mijn 16e werkzaam in de bouw met zowel nieuwbouw, renovatie, verbouw, aanbouw en onderhoud. Ik heb jaren over een eigen bedrijf nagedacht. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bouwbedrijf. Heb ik het besluit genomen om een eigen bedrijf te starten. Samen met mijn vrouw Mariska die de administratie deels op zich neemt. Vanaf 2018 als klussenbedrijf E. Prins.

Nu na  5 jaar vonden we het tijd voor een nieuw jasje. vanaf 1 Januari 2024 is onze naam Bouwservice E. Prins 

vooral om zelf meer contact te hebben met de klant voor alle wensen en mogelijkheden en alles vanaf het begin tot het eind te begeleiden, zodat er meer kwaliteit afgeleverd word.

De klussen die ik doe zijn vooral in en om het huis. Denk hierbij aan verbouw en aanbouw, Metselwerk / Tegelwerk /Timmerwerk/Schilderwerk enz. Dus eigenlijk alles wat met de bouw te maken heeft.

Planning en duidelijke afspraken zijn belangrijke aspecten bij elke opdracht.

Mijn kernwoorden zijn: Klanttevredenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Met deze items sta ik voor Vertrouwd Verbouwen en dit geeft u zekerheid en veiligheid. Samen hebben we ook onze dochters , waar we in onze vrije tijd veel tijd aan besteden. Graag tot ziens, Met Vriendelijke Groeten, Fam. Prins